Grenson Fred Commando Brogue Boot,

Grenson Fred Commando Detail

Met een paartje Grensons kan je bijna niet de mist in gaan. Zelf rock ik uiterst graag mijn blauw suède Lewis Brogue Boots op de witte Vibram zool. Maar voor de winter zoek ik eigenlijk nog een paartje welke beter bestand is tegen de sneeuw en zooi welke je met de temperaturen van vandaag nog niet bepaalt kan indenken. Echter die zomer gaat ooit voorbij, dan heb je deze Grensons nodig.

Naast het feit dat ze van een full grain leder zijn gemaakt, welke toch echt praktischer dan suède is in de sneeuw, komt deze Fred op een een commando zool. Zeg maar zo’n zool met een profiel dat je kent van de Red Wing Beckmans. Genoeg profiel om door welke neerslag heen te baggeren. Overigens is deze zool uiteraard weer Goodyear welted, dus mocht die ooit gaan slijten, kan je de schoenen gemakkelijk laten voorzien van een heel nieuwe zool. Sterker nog, Grenson biedt een fantastische service, waarbij ze direct de hele schoen voor een prikkie een opknapbeurt geven. Dit kunnen nog wel eens jouw favoriete winter bagger schoenen worden. Uiteraard weer verkrijgbaar bij de lui van END.

Grenson Fred Commando

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.