Han Kjøbenhavn Hill Boot,

Han Kjobenhan Hill Boots Detail

Han Kjøbenhavn, dit zal wel de eerste keer zijn dat ik over dit Deense label schrijf. Wellicht moeten meer merken die om aandacht springen schoenen gaan maken, dan valt het label ineens op. Gelul, ik had tot verkort geen moer met dit label. Mij te ingewikkeld in zijn eenvoud. Je kent het wel. Maar dan ineens droppen ze deze boots, BAM!

De Han Hill Boot, zoals ze bij END de schoen noemen. Nu heb ik ze over het algemeen heel hoog zitten bij END, maar Han Kjøbenhavn is schijnbaar erg moeilijk te schrijven voor de helden uit Newcastle. Verder dan Han Kjobenhan kwamen ze niet, maar hey, fuck it. Zij hebben wel als een van de weinige webshops deze schitterende Toe Cap Boots met crêpe wedge zool op voorraad. En nog wel in meerdere kleuren ook. Opvallend, alle kleuren kennen dezelfde toe cap. Helaas, ik had de blauw suède boots, liever met blauw lederen toe cap gezien, maar hey je kan niet alles hebben. Mijn voorkeur uit de collectie gaat dan ook uit naar deze bruin lederen variant met de licht contrasterende toe cap. Bijzonder prima boot naar mijn bescheiden mening.

Han Kjobenhan Hill Boots

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.