Harris Tweed Bomber,

Harris Tweed Bomber Detail

Harris Tweed, ik blijf er enthousiast over. Stiekem ben ik blij dat er shops als Zalando bestaan in dit soort gevallen. Waar anders vind je redelijk forse collecties van Harris Tweed Clothing beschikbaar? Precies, nergens. Dus een kleine schreeuw van geluk klinkt er iedere keer weer wanneer er nieuwe items aan de webshop toegevoegd worden.

Het is een Varsity, of haast een Bomber zo u wilt. De jas is volledig wol van buiten, wat volledig te verwachten valt bij Harris Tweed. De body kent een quilted stiksel, de mouwen zijn uitgevoerd met een houndstooth motief. Ik moet zeggen, deze combi is bijzonder geslaagd. De voetbalknopen als sluiting maken het geheel af. Dit is wederom een heerlijk item van Harris Tweed Clothing.

Harris Tweed Bomber

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.