Levi’s Vintage Clothing 1960’s Shirt,

Levis Vintage Clothing Checked Shirt Detail

Levi’s Vintage Clothing, een mooi verhaal van mooie materialen in een mix met oude designs. Ik ben een sucker voor storytelling marketing en ja, met LVC hebben ze een verhaal te vertellen. Nu kan het aan mij liggen, maar 1960 klinkt nou niet heel erg vintage. En 1960 is het jaartal waarop het design van onderstaand shirt is gebaseerd. Niets ten nadele van het shirt overigens, die is gewoon vet.

Laten we de grens dan maar op 1960 stellen. Fuck it, ik ben bijzonder meegaand. En nu niet met die jaren 70 bende van Orange Tab aankomen. Ik kom zelf ui ’79 en als ik in de spiegel kijk weiger ik mezelf vintage te noemen. Terug naar het shirt. Een button down, met hoornen knopen. Een tailored fit, gemaakt in Italië van een heerlijk dicht geweven katoen. Jazeker, dit shirt is fijn. Lekker bezig daar bij Levi’s Vintage Clothing.

Levi's Vintage Clothing Checked Shirt

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.