London Undercover King of Clubs,

London Undercover King of Clubs Detail

London Undercover, pfff, natuurlijk hebben de Britten de beste paraplu’s. Die gasten hebben het slechtste klimaat, ze hebben weinig keuze. Als je dan ergens in moet uitblinken is het wel het fabriceren van paraplu’s. En met London Undercover doen ze dat behoorlijk. Bij END  is de laatste collectie paraplu’s gearriveerd, net op tijd zullen we maar zeggen.

Een van de uitblinkers is wel deze King of Clubs. Een vrij basic plu, met een houten handgreep en een dikke King of Clubs print aan de binnenkant. De oude pokerspeler in me loopt hier wel warm voor. De motörhead fan in me baalt dat het geen schoppen aas is, maar je kan ook niet alles hebben. Oh ja, materiaal is eco friendly en zo, dus ook dat topic hebben we weer gecovered. De prijs? Meer dan een paartje Desert Boots, maar je bespaard weer op stomerij kosten als je door een regenbui loopt. En waar vind je deze London Undercover plu? Bij END, zoals gezegd.

London Undercover King of Clubs

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.