New Balance MRH996AD,

New Balance  Mid Detail

Wow, nee maar serieus, wow. Normaal ben ik niet echt van de high top versies van running shoes, maar met deze 996 van New Balance klopt alles gewoon. Nu vermoed ik dat een lage versie van de 996 in deze kleuren combinatie op net zulk enthousiasme van mijn kant kan rekenen, maar dan nog. Het feit dat deze hoge runner nog in de smaak valt is vrij uniek.

New Balance bewijst met dit schoentje overigens maar weer eens graag kwaliteitsschoeisel te willen fabriceren. Het gebruikte su├Ęde is allemaal van premium kwaliteit. En de afwerking is werkelijk subliem te noemen. Uiteraard is ook de hoge runner utigevoerd met de Revlite midsole, zoals bekend uit de lage variant en ook de heel counter voor de extra support is aanwezig in bij deze schoen. Een behoorlijke must have voor de herfst. Maar serieus, denk die schoen eens in met een mooie raw denim erop. Yep, dat dacht ik ook.

New Balance 996 Mid

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.