Nike Fishtail Parka,

Nike Fish Tail Parka Detail

In het kader van “het leven is al duur genoeg” komt Nike met een uiterst goed betaalbare en stijlvolle parka. Nee maar serieus, ik heb 5x of F5 gedrukt om te kijken of in de tussen tijd de prijs van deze jas niet aangepast was. Wellicht is het een typefout van FreshCotton, of misschien is die prijs van ruim on der 150,- euro werkelijk waar. En als dat het geval is, dan hebben ze goud in handen.

Een gemiddeld paar Quickstrikes van Nike is duurder dan deze jas. En ik kan niets vinden op de foto’s dat zegt dat die jas niet vet is. In tegendeel zelfs. De colorblocking is nice, de gebruikte materialen ogen prima. En de branding op de jas is uiterst bescheiden. Mocht je deze week volledig losgegaan zijn met aankopen en is je budget voor een winterjas daarmee om zeep geholpen. Dan lijkt mij deze Nike Parka een prima optie. Hij ligt op voorraad bij FreshCotton. En ik gok dat die voorraad snel op is.

Nike Fish Tail Parka

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.