Penfield Stapleton in Burgundy,

Penfield Stapleton Burgundy Detail

De Penfield Stapleton jacket hebben we wel vaker over geschreven. Het is een van de succesnummers van dit heerlijke label. En ook dit jaar zit deze jas gewoon weer in de collectie. Uiteraard is die verkrijgbaar in meerdere kleuren. Mijn oog viel echter op deze burgundy variant. Kei en keihard kunnen we wel zeggen.

Uiteraard komt ook deze Stapleton jacket met de lederen patches op de schouders. Details? Zo min mogelijk. Dit is gewoon een uiterst basic what you is what you get jacket. Het houdt je warm in de koudere maanden en je loopt er stijlvol bij. Hoeveel meer heb je nu werkelijk nodig? Precies, dat dacht ik ook. Dus, op naar FreshCotton alwaar deze Penfield Stapleton op voorraad ligt.

Penfield Stapleton Burgundy

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.