Quality Blanks QB-15,

Quality Blanks Deck QB Detail

Tering, dit doen ze toch wederom erg lekker daar bij FreshCotton. Zo vlak voordat het werkelijk hondenweer gaat worden, droppen zij even hun fishtail parka’s voor het komende seizoen. En ja, ik weet dat we deze week nog een goede zomerse week krijgen, maar geloof me als ik zeg dat je snel weer een winterjas moet rocken.

En als dan toch die boys van FreshCotton een zeer goed geprijsde Parka droppen, lijkt het mij wijs om deze op de kop te gaan tikken. De jas is volledig gevoerd met een Sherpa lining, dus koud krijg je het hier niet in. De meerdere drawstrings zorgen dat je de tocht een beetje meester kan worden en dankzij al die zakken heb je je peuken, telefoon(s) en money altijd dicht bij de hand. Verkrijgbaar in twee kleuren, waarvan deze olijfgroene natuurlijk de beste is.

Quality Blanks Deck QB15

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.