Ray-Ban Clubmaster Aluminium,

RayBan Club Man Bronze Alu Detail

Een van de minst gehypte brillen van Ray-Ban is wel de Clubmaster. Geheel onterecht, maar heel hip Nederland loopt klaarblijkelijk liever met een Wayfarer of een Aviator op de neus. Prima, ieder zijn ding, maar zelf vind ik het zonde dat we de Clubmaster niet net zo vaak zien. 

In de nieuwe collectie van Ray-Ban komen we de Clubmaster tegen in een nieuwe look. Met een montuur van geborsteld aluminium, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Mijn persoonlijke favoriet is deze brons kleurige. Het geeft die bril een heerlijke mix van een klassiek gevoel met hedendaagse materialen. Perfect passend bij iedere Prep of Americana aanhanger.

RayBan Club Man Bronze Alu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.