Scotch & Soda Bretonse Trui,

Scotch Soda Bretonse Trui Detail

Scotch & Soda is lekker bezig de afgelopen jaren. En ook deze herfst knallen ze een leuke collectie de wereld in. In deze collectie vindt je ook deze Bretonse trui. En daar is helemaal niets mis mee. Alleen moet je zelf even een afweging maken of je harder een jas dan een trui nodig hebt. Deze trui heeft namelijk exact hetzelfde prijskaartje als die jas van vanmorgen.

En op zich is 119 eurootjes voor een trui niet heel gek, maar toch. Het is Prinsjesdag geweest, we gaan er gemiddeld per persoon 0,5% op achteruit. Dus kan ik me voorstellen dat je iedere 119 euro maar 1x kan uitgeven. Anyways, kies je voor deze trui van je 119 euro, dan krijg je een Bretonse trui met de Scotch & Soda design filosofie. Dus basic, niet te complex, licht verwassen en met een prima fit. Ik vond deze trui bij de Bijenkorf, alwaar ze een uiterst prima collectie van Scoth & Soda hebben overigens.

Scotch Soda Bretonse Trui

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.