Stussy Dot Crew,

Stussy Polka Dot Crewneck Detail

Omdat je van goede crewneck sweater nooit genoeg kan hebben, doen we hier met deze Stussy Dot Crew nog maar een duit in het zakje. Hoewel ik bij crewneck sweaters normaal altijd voor de grijze variant ga, ik ben ook maar een saaie rukker, viel mijn oog deze keer op deze knalblauwe versie.

Keihard is natuurlijk die polka dot print, die evenals de camo trend niet dood wil. En fuck it, dan doen we gewoon nog even lekker mee. De sweater is made in the USA, hoewel ik durf te betwijfelen of dat bij deze trui ook maar iets verschil maakt. Behalve de prijs natuurlijk, dankzij de afkomst wordt die direct een stuk hoger. Buiten dat is het verder wel een vette sweater. Deze Stussy Dot Crew ligt op voorraad bij onze vrienden van END.

Stussy Polka Dot Crewneck

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.