Vans Era Liberty London,

Vans Era Liberty London Detail

Liberty London, pfff, stelletje hoeren zijn het. Maar dan wel in de meest positieve betekenis van het woord. Bij Liberty London maken ze goeie stoffen. En tsja, veel labels gebruiken nu eenmaal graag mooie stoffen. Derhalve gebeurt het dan ook dat al die labels graag de naam van de stoffen leverancier noemen, wanneer ze iets unieks in handen hebben. En uniek, dat is dit wel.

Deze keer komt de collab van Vans. We hebben ze al gezien met sneakers van Nike en shirts van Epaulet, maar Vans was nieuw voor me. Gekozen is er voor het meest basis model van Vans, de Era. En dat lijkt me in dit geval een uiterst puike keuze. Er zijn meerdere Era’s in deze serie gemaakt, maar om de een of andere reden, viel deze Era bij mij het meest in de smaak. De serie ligt op voorraad bij die Engelse vrienden van END. Wees snel, want deze schoen gaat rap.

Vans Era Liberty London

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.