Vans Oldskool Suède,

Vans Oldskool Slate Suède

Dat Vans iedereen door de jaren heen zo ver heeft gekregen om de originele namen van de schoenen niet meer te gebruiken is tot daar aan toe, maar om nu ineens ook de namen van kleuren te gaan veranderen. Hou op zeg! Vans, oké misschien is deze Style 36 tegenwoordig een Oldskool, maar Vintage Sudan Suède heb ik nog nooit als kleur gekend.

Dat gezegd, hebbende is deze schoen natuurlijk alsnog bijzonder vet. Hopen dat ze de originele lijn van de schoentjes een beetje hebben weten te behouden. Ik kan me nog een serie Oldskools herinneren, toen de productie net naar de Filipijnen, godskolere daar lustten de honden geen brood van. Zo op de foto’s lijkt de shape van de huidige serie Oldskool prima in orde. Sterker nog, het lijkt bijna weer een echte Style 36. Nu nog even de naam aanpassen van de kleur en we zijn weer helemaal gelukkig. Op voorraad bij FreshCotton.

Vans Oldskool Slate Suède Side

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.