Vans Sk8-Hi Ombre Blue,

Vans Sk Hi Ombre Blue Detail

Lieve Vans, ik zal niet meer zeiken over de namen van jullie schoenen. Als jullie het Sk8-Hi willen noemen, prima. Dat een grijze suède schoen, Ombre Blue heet, prima. Maar even een klein verzoekje. Willen jullie gewoon ook een setje witte veters bij een stel sneakers leveren? Serieus, wat ging hier mis?

Deze Vans Sk8-Hi is werkelijk subliem, ware het niet van dat ene kleine detail. Hoe haal je het in je hoofd om hier zwarte veters in te gooien? Nu weet ik dat je een setje veters zo gewisseld hebt. Maar toch, nu moet je weer een paar veters uit andere Sk8-Hi’s halen, omdat je te lui bent naar de schoenwinkel te lopen. Allemaal gedoe. Neemt niet weg dat deze suède Vans Sk8-Hi bijzonder hoog op het lijstje van must haves komt te staan. Maatje US 9,5 trouwens Vans, of moet ik ze toch even zelf halen bij FreshCotton!

Vans Sk8-Hi Ombre Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.