Woolrich John Rich & Bros Blazer,

Woolrich John Rich Bros Detail

Gisteren schreef ik over Woolrich Woolen Mills, aan de andere kant van het spectrum van de Woolrich familie vind je Woolrich John Rcih & Bros. De verschillen? Pff, fuck.. Uhmz.. de naam. Oh ja, en de Woolen Mills tak is zeg maar wat Rugger en RRL voor respectievelijk GANT en Ralph Lauren zijn. Daarnaast is de John Rich & Bros tak meer op de Europese markt gericht.

Maakt het echt veel uit? Bijzonder weinig, zeker als je beseft dat deze onderstaande camo wollen blazer uit de John Rich & Bros lijn komt, en net zo hard uit de heritage achtige Woolen Mills hoek had kunnen komen. Volg je me nog? Want gister riep ik dat de Woolen Mills schoenen net zo goed Sanders & Sanders hadden kunnen zijn. Juist, marketing in een hogere versnelling. En who gives a fuck. De kwaliteit is dik in orde en de designs zijn vet. Wat meer heb je nodig? Precies, snel naar Stuarts London, daar vind je deze wollen camo blazer.

Woolrich John Rich Bros Blazer

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.