Woolrich Woolen Mills Brogues,

Woolrich Woolen Mills Brogues Detail

Vrij herkenbaar toch deze schoenen. Je mag drie keer gokken. Wie heeft ze getekend en waar worden ze gemaakt? Natuurlijk, als designer voor Woolrich Woolen Mills komen deze schoenen uiteraard rechtstreeks van de hand van Mark McNairy. En inderdaad, de schoenen komen bij Sanders & Sanders uit de UK vandaan. Is dat een slecht ding? Fuck no! Alleen maar pluspunten.

Het enige gekke aan het hele verhaal is de relatie die Mark McNairy heeft met Woolrich Woolen Mills en zijn eigen schoenen label. Ah fuck it, ik ga er niet eens over nadenken. De schoenen zijn vet. Donkerblauw lederen brogues met een uiterst comfortabele crêpe zool. Maakt mij het uit of er Woolrich, Mark McNairy of Sanders & Sanders aan de binnenkant van de schoen staat. Zelfs de shop is dezelfde als waar je normaal je Mark McNairy’s zou scoren, deze Woolrich Woolen Mills Brogues liggen namelijk op voorraad bij END.

Woolrich Woolen Mills Brogues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.