Yuketen Short Hunting Boot,

Yuketen Short Hunting Boot Detail

Yuketen, het is en blijft een fantastisch label. Het is alleen zo jammer dat het schreeuwend duur is. Neem deze boot nu bijvoorbeeld. Werkelijk een plaatje. Maar wel dezelfde prijs als een paartje Aldens. Voor een model schoen dat al jaar en dag door Timberland uitgebracht wordt. En nu moet ik dus schrijven waarom deze schoen dat extra geld waard is.

Fuck.. uhmz.. Vibram zool.. Hand gestikt… en American Made. Maar ja, dat hele argument heb ik gister al om zeep geholpen. Ik heb er verder geen goede verklaring voor anders dan de perfecte afwerking, het label en de hyper exclusiviteit. Nu wil dit allemaal niet zeggen dat ik dit geen mooie schoen vind. Het is een belachelijk mooie schoen, met een even belachelijke prijs. Dat dan weer wel. Mocht je geld als water hebben en schijt hebben aan het feit dat je te dure schoenen koopt, dan moet je richting END. Daar liggen deze Yuketen Boots op voorraad.

Yuketen Short Hunting Boot

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.