Asics Gel Lyte III 1356,

Asics Gel Lyte III Grijs

Wie mij kan vertellen waar die 1365 voor staat, alvast bedankt! Er zal vast een heel fancy verhaal achter zitten, maar dat is mij volledig ontgaan. Het kan natuurlijk ook een briljante fuck up zijn bij FreshCotton, alwaar ik die cijfers achter de schoen vond.

Neemt niet weg dat het voor de titel van dit bericht best prima is, daar het best weleens de 1356ste post over de Asics Gel Lyte III kan zijn bij OurBubble. Het schoentje in kwestie is keihard. Het model zijn we sowieso al fan van, maar deze kleurencombinatie is ook echt top. Licht grijs met een zwarte bovenkant en licht blauwe details. Of het een kleur is voor de winter? Mwah, rock hem nu nog maar even tijdens die mooie herfstdagen. Zoals gezegd vind je hem bij FreshCotton.

Asics Gel Lyte III Grijs Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.