BDD x OurBubble,

BDD OurBubble Crop

Na drie jaar pennen over what’s hot en what’s not is het dan ook echt tijd om de daad bij het woord te voegen. Samen met het heerlijke Benzak Denim Developers presenteren wij vandaag met trots een denim collab. We hebben het over 1 denim in 2 wassingen. Een Medium Stonewash en een Super Stonewash.

We waren reeds fan van hetgeen BDD heeft gedropt in het verleden, maar zagen een kans om hier toch een OurBubble twist aan te kunnen geven. De fit van beide denims is gebaseerd op een mix van onze HQ favorieten, de LVC1952 en de Lee101s. De BDD x OurBubble kent een slim tapered fit. Beide denims zijn van een lap 14,5oz green selvedge denim. Dankzij de left hand twill en het Zimbabwaanse katoen voelen de denims super zacht aan. Achterop zit een dikke lederen patch met daarin de logo’s van BDD en OurBubble gebrand. De broeken zijn gelimiteerd tot slechts 30 stuks en met een prijs die we bewust zo laag mogelijk hebben weten te houden. Dit is van ons voor de jullie! Exclusief verkrijgbaar via onze Facebook shop. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Check dan snel de shop voor alle detailfoto’s. Hollands Glorie!

BDD x OurBubble Blogpost

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.