BOY London Tee,

Wanneer we ons in het kleine Nederland weer enorm druk aan het maken zijn of we wel of geen Sinterklaas moeten vieren met Zwarte, Blauwe en of Groene Pieten, gaat Fashioland gewoon even keihard een afslag rechts in. En ga me nu niet zeggen dat ik gek ben. Natuurlijk is dit oud nieuws, maar ik zag onderstaand shirt net binnen komen bij Oki-Ni en blijf er verbaast over.

Niet om een politiek statement hier online te willen maken, maar even serieus. We geven in fashionland wel graag een slordige 40 euro uit aan een Tee met een Parteiadler erop, en vervolgens gaan we collectief demonstreren tegen Zwarte Piet? Heus? Gaan we die weg op met ze allen? Ik wacht nog op de eerste zwarte wollen jassen met een gele Davidster erop, wellicht met een fancy merknaam in lettertype “Jude” in het midden. Anyways, mocht je geen idee hebben wat de Parteiadler is en waar die velen jaren terug voor stond, dan moet je effe naar Oki-Ni. Kan je een vet shirtje kopen van BOY London. Ben je hartstikke hip, wil ik alleen even geen Facebook updates meer zien over Zwarte Piet… deal?

BOY London

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.