Deus Watson Knitted Cardigan,

Deus Shawl Collar Cardigan Detail

En daar komt Deus ineens weer met wat anders dan trucker caps, sweatshirts of tees om de hoek zetten. Niet slecht, zeker niet slecht. En begrijp me niet verkeerd, ik vind simpele sweaters helemaal top. Maar om iedere dag hier weer een nieuwe sweater het net op te tiefen, lijkt mij niet heel nuttig. Dus Deus dank voor de afwisseling.

Een Knitted Cardigan met een sjaalkraag hoort eigenlijk iedereen wel in zijn garderobe te hebben. Er is geen makkelijker item om je outfit mee op te bouwen. Helemaal wanneer je hem in een redelijk neutrale kleur hebt. Een cardigan rock je op een denim, met een tee of denim shirt. Of op een chino met een button down. Of op welke andere manier je ook maar wenst. De cardigan kan het aan, no worries. Deze vond ik bij FreshCotton, waar ze overigens een vrij complete Deus collectie binnen hebben gekregen.

Deus Shawl Collar Cardigan

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.