Diemme Firenze,

We zagen deze week al eerder een paartje Diemme Boots voorbij komen. Maar deze Diemme Firenze units wilde ik jullie toch ook niet onthouden. De boot hebben we vorig jaar ook al in meerdere kleuren gezien. En ik ben blij dat ze bij Diemme deze boot ook dit jaar in de collectie hebben opgenomen. 

Dit jaar komt die in een heerlijke roestbruinige suède variant. En die kleur staat hem wel. De Firenze boot is een stuk subtieler dan de Roccia Vet boots, maar hebben toch nog wel die onmiskenbare Diemme look. Sowieso prijkt ook op deze boot de Italiaanse driekleur. De kwaliteit van de boots is piekfijn in orde. Dus mocht je die Roccie Vet iets te lomp vinden en toch een degelijk paartje winterse stappers op de kop willen tikken. Surf dan snel naar Oki-Ni voor deze Diemme Firenze Boots.

Diemme Firenze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.