Fila Vintage Civella Track Jacket,

Fila Track Jacket Detail

Hell yes, we gaan weer even richting Stuart London surfen, ze hebben weer eens een juweeltje in de collectie opgenomen, dat wil je niet weten. Nu gok ik dat ik een van de weinige ben die hier helemaal warm voor loopt, maar toch wilde ik deze Fila Vintage Track Jacket even met jullie delen. 

Er is iets simpels en klassieks aan dergelijke Track Jackets van Fila. Wellicht brengt het de hooligan in mij los, had ik liever in de UK in een kansenwijk wijk willen opgroeien en door het leven willen gaan als townie. Ik weet het niet, maar voor 55 pond kan je dus een belachelijk hard jackie op de kop tikken. Lacoste polo eronder, denim, en spierwitte klassieke runners en bam! De pub in, Guinness hakken tot je omvalt en dan een lekker potje voetbal kijken. Stuarts London, bedankt!

Fila Track Jacket

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.