Fracap Scarponcino Otto Boots,

Fracap Scarponcino Boot Otto Detail

Het grote voordeel van ouderwets kut weer en de herfst is dat je weer met heerlijke boots rond kan baggeren. Een van onze favoriete labels wanneer het om ouderwetse boots gaat, is Fracap. En waar we eerder al de hinking boots van hun aan het pormoten waren, hebben ze bij Aphrodite 1994 nu een verdomd heerlijke Moc Toe boot van Fracap beschikbaar.

Het gaat om de Fracap Scarponcino Otto boot. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar deze bruine variant met zwarte Vibram wedge zool vond ik een van de vettere. De boot is niet overdreven grof, maar nou ook weer niet uiterst subtiel te noemen. De Moc Toe is netjes afgewerkt. Details? Subtiel Fracap embossed op de hiel. En wat te denken van de wollen schacht rondom de hiel. Niet gek, zeker niet gek. Die belooft comfort en warmte. De Vibram zool is een klassieker en het comfort van deze zool kennen we allemaal al. Dit zou nog weleens een van de betere boots voor dit seizoen kunnen zijn. Zoals gezegd, deze Fracap Scarponcino Otto boot hebben we gevonden bij Aphrodite 1994.

Fracap Scarponcino Boot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.