Grenson Archie Commando,

Wanneer je net denkt dat je alle vette online shops van de UK al gevonden hebt, dringt een nieuwe winkel zich aan. Nou ja, geheel nieuw is de shop niet. De stenen winkel van Aphrodite 1994 is in 1994 reeds opgericht door twee broers met een bescheiden liefde voor vette kleding. In 2007 ging hun webshop live en nu in 2013 willen ze Europa overnemen.

Fucking hell, geen slecht idee. Hoe kan het ook dat Engelse shops zo vaak belachelijk lekkere collecties bij elkaar kunnen sprokkelen? Ik kwam Aphrodite 1994 op het spoor na het zien van deze Grenson Archie Brogues met Commando zolen. Een briljante herfst combinatie welke ik nog niet eerder gespot heb. Mijn voorkeur gaat uit naar de cognac kleurige versie, maar de andere twee varianten mogen er ook zijn. Het is in weze de bekende Archie van Grenson maar dan met een lompe zool met heftig profiel. Zeg maar precies goed voor deze tijd van het jaar. Regen, bladeren op de grond, sneeuw komt er zo aan. Stylish schoeisel met goed profiel is net wat we nodig hebben. Check het in de Aphrodite 1994 shop.

Grenson_Archie_Lighting_1

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.