Grenson Mason Boots,

Grenson Mason Leather Lace ups Detail

Nu weet ik dat dit het zoveelste paartje Grenson boots op OurBubble is, maar dit is toch weer een wezenlijk ander soort schoen dan we van Grenson gewend zijn. Dus heel erg in herhaling vallen doen we nu ook weer niet. Daarnaast heb ik ze ook nog eens gevonden bij een shop welke niet al te vaak aandacht van ons krijgt. Te meer omdat de meeste van jullie ongetwijfeld al bekend zijn met deze toko.

Mr Porter, de webshop, is geloof een van de bekendste rich kids hipster webwinkels van de aardkloot. Met de nadruk op rich, want de goedkoopste shit die je er vindt is nog steeds te duur. Oké, wellicht een tikkie overdreven, maar de echte prijsvechters zul je er niet vinden. En ook van Grenson hebben ze nu niet bepaalt de meest goedkope items op voorraad. Zoals bijvoorbeeld deze Mason boots van Grenson. Welke overigens iedere euro meer dan waard, maar goedkoop kunnen we ze niet noemen. De stijl kennen we van oude Amerikaanse legerkisten. Maar dan door de bril van de Grenson designers gezien. Dit kan zo maar eens je favoriete winterpaartje gaan worden. Een dikke commando zool, wollen voering rondom de schacht, stevig leder en donker van kleur. Rauw denim erop of wellicht een grijze flannel, mix en match met een dikke knitted sweater en hoppa, laat die sneeuw maar vallen. Zoals gezegd, deze Grenson Mason Boots zijn te vinden bij Mr. Porter.

Grenson Mason Leather Lace ups

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.