Grenson Stanley Neon,

Grenson Stanley Neon Geel Detail

Ik was deze Grenson Brogues al in de dames varianten in deze kleuren tegengekomen. Maar ik ben blij verrast dat ze nu ook gewoon in de Stanley, heren uitvoering, gemaakt zijn. Momenteel nog enkel in 2 kleuren. Een “Ik heb Kermit de kikker doodgetrapt”-groen en deze heerlijke felgele variant. 

En nu was ik geen fan van Kermit de kikker, dus die groene kleur gaat het niet worden voor. Die felgele variant daarentegen, die geloof ik wel. Hoe vet zal die onder een diep donkerblauwe denim staan? En bijkomend voordeel, met schoenen in die kleur val je tijdens de donkere wintermaanden ook beter op buiten. Dus een win win in mijn optiek. Ik heb ze nog nergens anders gezien, dan bij ASOS. Dus snel die kant op, voor deze heerlijke Grensen Stanley in het fel geel.

Grenson Stanley Neon Geel

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.