Heroes on Socks,

HOS Box

Tijdens een prima avond met bier, goeie denims en aardige lui bij Baretta ontmoette ik Jermaine. Jermaine is het brein achter Heroes on Socks. En over het algemeen ben ik niet snel fan van een sokkenmerk, maar na een paartje van Heroes on Socks in mijn handen gehad te hebben, no shit. Ik wil niet anders. Het is ook hierbij weer een kwestie van voelen is geloven.

Ik ben overigens groot fan van eenvoud, dus voor mij geen gekkigheid, iets zo subtiel als de 5 color yarn kan ik dan ook ontzettend waarderen. En die variant komt dus momenteel in twee kleuren bij Heroes on Socks. Goed om te weten, de sokken worden niet in een obscure sweatshop in elkaar geklust, maar deze worden door ambachtslieden in Italiƫ gemaakt. Waar je ze op voorraad kan vinden? Ik zag ze zelf bij Baretta, check even of zij nog voorraden hebben.

Heros on Socks 2013

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.