Imke de Jong x HEMA,

imkedejong Hema DDW etalage CROP

Voor iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in design in Nederland is het deze week weer feest. Het is weer de Dutch Design Week in Eindhoven. Ieder jaar wordt heel Eindhoven omgetoverd tot een tentoonstelling met het laatste op gebied van Hollands designs. En op zich valt door heel Eindhoven veel te zien, maar ik wilde jullie graag attenderen op één etalage waar je zeker langs moet!

In de etalage van de HEMA in het centrum vind je dit jaar namelijk een volledige tassen en accessoires collectie van Imke de Jong. Hier bij OurBubble zijn we keihard fan van de items die uit haar handen komen. Sommige items in de etalage kennen we natuurlijk al. Maar de collectie is bijzonder prettig uitgebreid. Wat te denken van een cover voor je Moleskine of een portemonnee? Ook nieuw is de Bag for a Day, welke in twee verschillende maten verkrijgbaar is.

Van de twee rugzakken rechts in de etalage is de linker gemaakt van een mooie groene lap waterdicht materiaal. Ook de Moleskine hoes en de groene portemonnee zijn van deze lap gemaakt. Alles bij elkaar laat Imke de Jong in de HEMA etalage een belachelijk harde collectie zien. Kenmerkend zijn de strakke lijnen in combinatie met een stevig en praktisch design. Mocht je overigens meer fan van custom made werk zijn, schroom niet contact op te zoeken met deze getalenteerde dame! Werk van Imke de Jong kan je vinden bij YouAreHere of uiteraard op Imke de Jong punt NL.

SAMSUNG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.