Inverallen Cable Knit Shawl Collar Cardigan,

Inverallan Cable Knit Shawl Collar Cardigan Crop

Inverallen, een label uit Schotland dat heerlijke handgemaakte truien en cardigans maakt. Eigenlijk zegt dat al genoeg. Ik kan nog 5 alinea’s gaan pennen over de Cable Knit Cardigan uit de nieuwe collectie. Gemaakt van Schots lamswol, verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar de eerste 12 woorden van dit item geven al aan dat het fantastisch spul is.

Mijn voorkeur gaat uit naar deze navy variant. Contrasterende knopen, dikke sjaalkraag, helemaal niets mis mee. Ik zie hem voor me op een Superstone Washed Denim, witte Oxford Cloth Button Down eronder en, deze Herfst, die Grenson Archies van deze ochtend. Outfit compleet en je bent een baas. Hup, naar END, daar vond je de collectie van Inverallen op voorraad.

Inverallan Cable Knit Shawl Collar Cardigan

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.