Journal Standard Hooded Coat,

Journal Standard Hooded Soutien Jacket Crop

Het zal ook weer niet hoor. Bij END hebben ze wederom een fantastisch Japans label aan de collectie toegevoegd. Journal Standard heet het label. Natuurlijk, barbaar als ik ben, kende ik dit label nog helemaal niet. Maar na een eerste bescheiden kennismaking bij END, ben ik dus fan. Serieus, de collectie van dit merk is uitgebreid en op alle vlakken stijlvol.

Neem deze jas bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder ook deze grijze variant. Heel eenvoudig, clean, weinig poespas. Strakke lijnen, mooi materiaal en een capuchon. Fishtail grote knopen en sublieme afwerking. Dat zijn ongeveer de steekwoorden welke deze jas van Journal Standard beschrijven, al met al een must have dus.

Journal Standard Hooded Soutien Jacket

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.