Needs / Wants Varsity,

Needdontwant Varsity Detail

Het enige jammere aan Needs / Wants is hun About Us pagina. Veel verder dan een nieuw merk dat traditionele zooi in een modern jasje wil hangen komen ze niet. En ik geloof dat dit ondertussen het credo is van bijna alle nieuwe merken op de markt. Neemt niet weg dat hun spullen keihard zijn.

Want vernieuwend zijn ze wel. Althans, naar mijn bescheiden mening zijn ze aardig vernieuwend. Ik heb veel Varsity’s gezien, maar nog niet eerder heb ik een Varsity gezien waarbij slechts één mouw een contrasterende kleur had en van een ander materiaal gemaakt was. Bij de gedachte er aan, zie ik ook een Frankenstein creatie voor me. Maar als ik dan de foto’s van Needs / Wants zie, dan is daar helemaal niets Frankensteins aan. In tegendeel, deze Varsity is gewoon ernstig vet. Kan Thom Browne nog wat van leren, zou ik zeggen.

Needdontwant Varsity

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.