New Balance M577 Rain Mac Pack,

New Balance M Rain Mac Pack Crop

New Balance wat ben je toch heerlijk. Maar heus, wat zitten daar een paar top gasten. Check hun laatste uiterst fijne projectje eens. Gemaakt in de fabriek in Flimby en daardoor uitermate goed afgestemd op het klimaat van het Engelse eiland. Naast de gebruikte materialen zijn ook de kleuren fantastisch gekozen.

Deze M577 is gemaakt van su├Ęde en waterdichte rubberen panels. Leuk detail is de speckle zool, de inspiratie hiervoor haalde de designers uit de vele regendruppels welke trouw op het eiland neerkletteren. De kleuren in de mix, groen, grijs en oranje details. De Union Jack staat uiteraard ook op deze schoen uit de Flimby fabrieken. Echter is die dit maal op de hiel te vinden, in plaats van de gebruikelijk plek, op de lip. END heeft deze schoen op voorraad, uiteraard is de oplage uiterst beperkt.

New Balance M577 Rain Mac Pack

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.