Nike Air Max ’95 OG?,

Nike Air Max  OG Detail

Dit is weer zo’n typische hate it or love it schoen van Nike. Er is gewoon geen middenweg. Je kan gewoon niet geen mening hebben over de Nike Air Max ’95. Naar mijn bescheiden mening is het een ondergewaardeerde schoen. Ik vind de Air Max ’95 fantastisch. En niet alleen qua comfort, ook qua looks is het gewoon een topper.

Nu is deze schoen al in velen kleurcombinaties verkrijgbaar geweest, maar de OG kleuren blijven gewoon het lekkerst. Met wellicht de Atmos Collab als uitzondering die de regel bevestigd, maar dat terzijde. Dit jaar is de Air Max ’95 weer in een haast OG kleurencombo beschikbaar. Op sommige foto’s lijkt het een oranje ’95, maar eht gaat hier om die bijna oranje Solar Red. Uiteraard verder wel met zwart wit en grijs, precies zoals deze schoen het beste is. Je vind deze bijna OG Air Max ’95 bij CrookedTongues.

Nike Air Max 95 OG

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.