Nike Air Pegasus 83 30,

Nu iedereen hard gaat op de Supreme Nike Flyknit hype die vanaf 3 Oktober verkrijgbaar is op de Supreme website, dacht ik, laten we even een vergeten schoen erin gooien. Niet zo zeer dat iedereen deze schoen vergeten is. Maar ik kan stellen dat ik deze schoen keer op keer voorbij zag komen en dacht, oh fuck ja, daar wil ik nog over schrijven.

Dus vandaag geen Nike Flyknit Lunar+ Supreme, maar gewoon deze heerlijke Nike Air Pegasus 83 30. Een modelletje wat een hommage is aan het 30 jarig bestaan van deze sneaker. Nike had natuurlijk eenvoudig de Pegasus uit 83 kunnen re-release, maar deze mix van stijlen welke ze bedacht hebben voor de 83/30 is eigenlijk een veel beter plan geweest. Daar ik wat laat bij deze show ben, zijn er nog maar een beperkt aantal maten beschikbaar bij FreshCotton. Thank god, maatje 10 lag er nog tussen. Briljant schoentje, vette colorway, fuck Supreme.

Nike Air Pegasus 83 30

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.