Nike Free 5.0 Shield Cheetah,

Nike Free Shield Cheetah Detail

Nike je gaat lekker. De Nike Free serie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de hipstersneaker van de wereld. Al dan niet dankzij de vermeende sponsordeals met grote bloggers. Dat gezegd hebbende, Nike 2x een maatje US10 en 1x een maatje US13 graag. En nee tot op heden hebben wij hier op de redactie nog geen Nike schoentje voor nop gehad.

Deze Free 5.0 Shield Cheetah van Nike heeft wat mij betreft geen pr push onder bloggers nodig om een succes te worden. (Mag alsnog in bovenstaande maten worden op gestuurd Nike, geen probleem.. –red.) Dit schoentje is erg vet, de Cheetah print is uiterst subtiel, de kleurencombo is kei en keihard en de Free 5.0 is een van de betere high tech schoentjes ooit van Nike. Je vindt deze overigens op voorraad bij onze vrienden van FreshCotton, voor het geval je ook niet op de Nike pr-lijst staat.

Nike Free 50 Shield Cheetah

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.