Norse Projects Aros Chino,

Norse Projects Chino Detail

Na die sweatpants van afgelopen maandag nu even iets anders. Daar veel werkgevers weinig op hebben met jouw comfort en het dragen van sweatpants op de werkvloer nog niet als algeheel acceptabel wordt beschouwd, moeten we toch uitwijken naar de chino’s. En gelukkig maken die lui van Norse Projects ook echt serieus goede chino’s.

Check deze Aros Chino bijvoorbeeld. Vaan zware lap katoen, lekker warm voor de winter. In een espresso bruine kleur, makkelijk te matchen met alle items welke je normaal in dit seizoen zou rocken. De broekspijpen zijn tapered, de broek kent verder twee steekzakken aan de voorzijde en twee zakken op de achterzijde. De prijs is prima en je rocked de broek met de schoenen welke vanmiddag op OurBubble verschijnen. Deze Norse Projects Aros Chino ligt op voorraad bij Stuarts London.

Norse Projects Chino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.