Norse Projects Flannel Button Down,

Norse Projects Flannel Detail

Norse Projects komt stabiel hard met hun winter collecties. Die gasten weten prima hoe je je moet kleden tijdens de herfst en winter. Bij END is deze week bijna de voltallige collectie binnengekomen, variƫrend van goeie knits tot perfecte shirts.

Zo ook dit schitterende Button Down shirt. Gemaakt van een prima lap donker blauw flanel, of flannel. Beetje afhankelijk of je knoopjes naar beneden, of Button Down zegt uiteraard. Anyways, een goeie flannel is ideaal om je outfit van extra warmte te voorzien. En dan bedoel ik niet fancy woorden van warmte als kleurtinten, maar gewoon letterlijk, warmte. Een flannel onder een goeie knit en de kou heeft geen invloed meer op je. Check het bij END.

Norse Projects Flannel

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.