Norse Projects Ryan Sport Bomber,

Norse Projects Bomber Crop

Wanneer is een Varsity een Bomber en wanneer is een Bomber een Varsity? Ik heb werkelijk geen idee. Wellicht heeft het iets met de mouwen te maken. Maar dat is natuurlijk een blinde gok van me. Wat ik wel weet is dat Norse Projects onderstaande jas een Bomber noemt en het wat mij betreft ook prima een Varsity kan zijn.

Te meer omdat ze het een Sport Bomber noemen. Anyways, hoe we die jas ook noemen, 1 ding staat vast. Deze jas is vet. Heel simpel grijs van kleur en gemaakt van een heerlijke 100% Merino Wol. De ribbings zijn grijs met licht grijs gestreept en voor logo’s op de jas moet je goed zoeken. Deze jas is clean, belachelijk clean. En eerlijk is eerlijk, die prijs is fucking scherp te noemen. Uiteraard vind je deze jas bij onze vrienden van Stuarts London.

Norse Projects Bomber

 

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.