Norse Projects Sweatpants,

Norse Projects Sweatpants Detail

Op het moment van schrijven is het zondagmiddag, de zomertijd is weer voorbij, we zijn vannacht de wintertijd in gedoken. Het is uiterst kloteweer en morgen verwachten we een storm. Dit is de perfecte dag voor de perfecte sweatpants. En ik geloof dat ik deze zojuist heb gevonden bij Stuarts London.

De sweatpants zijn van Norse Projects en komen in een perfect lamswol, katoen, nylon en polyester blend. Ja ik begon inderdaad met lamswol. Meer dan 40% van deze sweatpants is van lamswol. Ik vraag je, check alle sweatpants in je kast en vertel me, hoeveel wollen sweatpants heb je al? En nu je weet dat die bestaan, moet je die toch gewoon hebben! Ik zeg het je, dit zijn de meest comfortabele sweatpants ever. Norse Projects zorgt hiermee dat je zou willen dat iedere dag een zondagmiddag was.

Norse Projects Sweatpants

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.