Pendleton Woolen Mills Plaid Shirt,

Pendleton Oliver Thomas Plaid Check Detail

Bij Pendleton maken ze veel meer dan enkel mooie lappen wol voor prima dekens. Ze hebben ook een prima kledinglabel naast die kledenhandel. Natuurlijk is het allemaal vrij Amerikaans, maar hey, dat is die Americana stylo voor je. Dus niet zeuren, gewoon keihard rocken die handel. Nee zonder dollen, die shirts van hun zijn stuk voor stuk klasse!

Check deze grijs witte plaid van Umatilla wol uit de Thomas Kay collectie bijvoorbeeld. Ontwikkeld aan de hand van een paar schetsen uit het archief van 1920. Gelukkig hebben ze wel wat stijlelementen uit de huidige tijd meegenomen. Het shirt is getailleerd, iets wat in 1920 niet heel Amerikaans was, om maar wat te noemen. Die Thomas Kay serie is trouwens perfect voor het komende seizoen. Als overshirt over je outfit, of gewoon als heerlijke isolerende tussenlaag. Deze serie is te vinden bij Stuarts London.

Pendleton Oliver Thomas Plaid Check

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.