Penfield Chatham Buffalo Plaid Shirt,

Penfield Chatham Bufalo Plaid Detail

Van alle outdoor labels uit de States blijft Penfield wel een van de meest betaalbare favorieten. Het label kent een redelijke historie, heeft een duidelijke eigen stijl en maakt verdomd prima kwaliteit items. De jassen hebben we de afgelopen winters al in overvloed op straat gezien, die kennen we nu wel. De shirts daarentegen.

Mag ik jullie voorstellen aan de CHatham Buffalo Plaid? Een uiterst prima flanellen shirt met een heerlijke blokruit.Rood, zwart en grijs geruit. Perfect om te rocken boven een denim en een paartje Breds, waarbij het modelletje Jordan niet eens veel uit maakt. (Google even Jordan Bred als je geen idee hebt waar dit over gaat, red.) De fit is niet heel slank, hey het is een Amerikaans label, wat verwacht je? Je kan het shirt dus prima als tussen laag tussen nog een shirt en je jas rocken, om maar wat te noemen. Anyways, dit Penfield shirt is top voor deze herfst en vind je bij Urban Industry.

Penfield Chatham Bufalo Plaid

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.