Penfield Hoosac Parka,

Penfield Hoosac Parka Detail

Sommige labels hoeven helemaal geen nieuwe collecties te droppen. Een van onze favoriete parka’s van de afgelopen jaren is gewoon dit jaar wederom verkrijgbaar. De Hoosac Parka van Penfield. Ieder jaar opnieuw bewijst deze zijn enorme nu. Prima, af en toe dropt Penfield een nieuw kleurtje van deze jas, maar gelukkig worden er nooit echte wijzigingen in het model aangebracht.

Ik spot overigens wel een kleine trend in de kleur dit jaar. Ik ken geloof geen merk dat dit jaar hun parka niet in het navy blauw kan leveren. Niets mis mee, zeer zeker niet. Saaie zak dat ik ben zweer ik bij weinig opvallende winterjassen. Kan ook mijn krenterigheid zijn, een minder opvallende jas is ook niet snel aan vervanging toe. Anyways, met deze Penfield Hoosac Parka in het navy blauw kunnen we dus weer een paar jaar verder. Ik vond hem bij Aphrodite 1994.

Penfield Hoosac Parka

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.