Polo Ralph Lauren Down Jacket,

Polo Ralph Lauren Down Jacket Detail

To all the killers and the honderd dollar billers..   eerste wat door mijn hoofd schoot toen ik deze jas op het wereldwijdeweb spotte. Dikke Down Jackets associeer ik gek genoeg altijd met de periode rondom de drop van The Infamous album. De mix van Down Jackets en Polo Ralph Lauren maakt het verhaal in mijn hoofd dan af. Pfff..  gouden tijden waren dat.

Wat een briljant simpel leven hadden we toen ook. Je broek was oversized, hing 6 maten te groot half onder je reet. Beetje de broekspijpen in je sok proppen. Nike Uptempo’s eronder, Jordans waren te duur. Lomp grote Bubble Jacket en de hele dag The Infamous blazen. En voor de jongere generatie, we hadden toen discmans. Dat waren elektronische frisbees waar je spiegelende schijfjes in stopte en daar kwam toen muziek uit. Je kon er niet eens mee bellen. Sowieso deden we toen weinig aan bellen. Wel rockte de meer welvarende Down Jackets van Ralph Lauren, beetje zoals deze hieronder, maar dan in iets meer aanwezige kleuren en wat minder slank gesneden. We liepen voor lul, maar voelde ons er prima bij. Mocht je melancholisch verlangen naar vervlogen tijden, of heb je het gewoon snel koud, check de jas bij ASOS.

Polo Ralph Lauren Down Jacket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.