Ralph Lauren Winter Trui,

Ralph Lauren Winter Trui Crop

Natuurlijk ben ik geen voorstander van regen en kou, maar deze donkere maanden hebben toch ook weer zo hun voordelen. De typische Amerikaanse labels komen altijd in deze periode met de meest fantastische kitscherige truien aan zetten. Ik kan stellen dat deze trend door de jaren heen zo op mij in is gaan spelen, dat ik hier gewoon fan van ben geworden.

Hoe kan je hier ook niet fan van zijn. Dikke gebreide truien, met een print die zo voor de hand liggend is, een print welke je kleine broertje zou tekenen wanneer je om een kerst trui vraagt. En ja ik vind ze serieus vet die truien. Ik lul niet eens uit me nek, ik maak geen mooi verhaal simpelweg om er geld aan te verdienen, nee ik heb gewoon een tik dat ik dergelijke shit vet vind. Er zijn ook praatgroepen voor deze aandoening, iedere 3de woensdag van de maand komen we te samen. Bij de laatste samenkomst gingen we naar de Bijenkorf en kochten we onderstaande kersttrui van Ralph Lauren.

Ralph Lauren Winter Trui

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.