Sebago Handsewn in Maine Chukka,

Sebago Handsewn in Maine Chukka Crop

Dus dan zit je te grasduinen in de nieuwe collectie bij Zalando, wat kan ik zeggen, ik had tijd over en ging op de automatische piloot scrollen. Niets vets, noch geks kwam ik tegen. Tot ik dit paartje Sebago’s in 3 kleuren spotte. Op zich niet aan de hand, alleen de prijs, godskolere. Daar moest meer achter zitten dan enkel een dronken online merchandiser van Zalando.

Een Google speurtocht later leerde mij dat deze schoentjes uit een nieuwe premium collectie van Sebago komen. Nou ja, nieuw, ik heb keurig liggen slapen deze lente toen de collectie reeds aangekondigd werd. Wat is er bijzonder aan en waarom moet het in godsnaam 3 maal de normale prijs zijn? Horween Chromexcel in combinatie met de productie in Maine, USA, in plaats van de gebruikelijke Dominicaanse Republiek. Men zegt dat de kwaliteit van de schoentjes een stuk hoger ligt. Kan prima, ze zien er vet uit, maar zou ik voor dit bedrag nog Sebago’s kopen?

Sebago Handsewn in Maine Chukka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.