Suit Perry Crewneck,

Suit Crewneck Burgundy Crop

Het is al weer een tijd terug dat ik voor het laatst over Suit heb geschreven. Ik moet ook zeggen dat ik een beetje teleurgesteld was in hun vorige zomer collectie. Weinig items waarvan ik echt dacht: “Die moet ik hebben.” Beetje speurend door de nieuwe collectie voor de winter werd ik een stuk enthousiaster.

Zo hebben ze bijvoorbeeld deze heerlijke crewneck in de collectie. In het burgundy met een polka dot -achtig patroon. En ja het is er in geweven en niet gewoon op geverfd. En ja dat is van belang. Het gebruikte materiaal is een mix van wol en katoen. Warm en comfortabel in de mix kunnen we zeggen. De fit is bij Suit over het algemeen wel prima, dus ik selecteer een L en klik op Bestel nu! bij Zalando.

Suit Crewneck Burgundy

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.