The North Face McMurdo Parka,

North Face MCMurdo Parka Crop

Het zou ook een rapper uit een achterstandswijk kunnen zijn, deze McMurdo. Maar we hebben het over een parka van The North Face. En The North Face doet met deze jas precies waar The North Face goed in is. Lomp goeie jassen bouwen. En hoe eenvoudig het concept ook, dit is gewoon weer een technisch hoogstandje van The North Face.

Laten we beginnen met de voering, geen high tech wel 100% ganzendons. De voering is van 100% gerecycled polyester, dus redelijk verantwoord. En de bovenlaag van de jas is van een nylon welke The North Face de naam Hivent 550 heeft gegeven. Iets zegt me dat dit staat voor het feit dat het ademend is. Oh en uiteraard wind en waterdicht, niet geheel onbelangrijk bij een winterjas. De strook nepbont strook op de capuchon is afneembaar. Zo alles bij elkaar kan dit nog weleens die jas zijn die je nodig hebt deze winter. Check hem snel op FreshCotton.

North Face MCMurdo Parka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.