Timberland Abington Woolrich,

Timberland Abington Woolrich Crop

Dit jaar komt Timberland wederom hard met hun hikers in de Abington serie. Een van de vettere dit seizoen komt voor de verandering niet op een witte wedge zool van Vibram, maar een zwarte. Ook het materiaal gebruik voor de schoen is toch op zijn minst anders dan anderen te noemen. 

Hoeveel hiking boots met een bovenwerk van wol van Woolrich ken je? Precies, die zijn redelijk op één hand te tellen. Sowieso als je ze al kent van Woolrich, dan is de ruit nog nooit eerder zo subtiel geweest als bij deze Timberland Abington boot. Ik vraag me wel af of de veters in meerdere kleuren komen, persoonlijk vind ik deze keuze niet de allerbeste. Ik zal er niet te lang over zeiken, de rest van de boot is uiterst vet. Net als vorig jaar koop je ook dit jaar je Timberland Abington boots bij FreshCotton.

Timberland Abington Woolrich

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.